Τη γραμμή του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη αλλά και τη συνεργασία του μαζί του υπερασπίστηκε χθες μιλώντας στον “Sky Rodos” ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης.

Ο αντιδήμαρχος πάντως δεν θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν σε ρήξη τις σχέσεις του δημάρχου με τον κ. Ιατρίδη  λέγοντας πως ο κ. Καμπουράκης,  δεν ανέφερε σε κανέναν τις αποφάσεις του. Επίσης δεν θέλησε να πάρει θέση στο ζήτημα.

«Το δικαίωμα του επικεφαλής να έχει τη σχέση που θέλει με το καθένα  μέλος είναι δικό του. Εγώ είμαι απλό μέλος και προέρχομαι και από άλλη παράταξη. Δεν είναι απαραίτητο παρόλο που είμαι αναπληρωτής δημάρχου να συζητά μαζί μου θέματα που αφορούν τη δική του παράταξη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μίλησε ο κ. Καρίκης και για την συνεργασία με τα στελέχη που προέρχονται από τον   ΣΥΡΙΖΑ.
«Για τα στελέχη που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ συζητώ τα πάντα με τον δήμαρχο. Είχα ενημερώσει τον δήμαρχο για τις κινήσεις του κόμματος. Πιστεύετε πως θα έφευγε για παράδειγμα ο κ. Βυρίνης επειδή έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Αυτή η συνεργασία μας με τον κ. Αντώνη Καμπουράκη ενοχλεί πάρα πολλούς. Εμείς κοιτάμε να δουλέψουμε για τη Ρόδο. Αν ενοχλούνται τα κόμματα, δεν μας αφορά», τόνισε και πρόσθεσε πως κάποιοι θα ήθελαν να μην είχε τις απαραίτητες πλειοψηφίες η παράταξη του δημάρχου.

Την γραμμή του δημάρχου υπερασπίστηκε ο κ. Καρίκης και στο θέμα της καθαριότητας.

«Η κατάσταση ομαλοποιείται αυτή τη στιγμή με πολύ μικρότερο κόστος», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr