Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Τσαμπίκα ( Μίκα )Ιατρίδη: Έγκριση 9.150.000 ευρώ για το έργο Λιμάνι Καμείρου Σκάλας Ρόδου

Τσαμπίκα ( Μίκα )Ιατρίδη: Έγκριση 9.150.000 ευρώ για το έργο Λιμάνι Καμείρου Σκάλας Ρόδου

από 12nisospress
303 προβολές

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2020

Έγκριση του έργου λιμένας Καμείρου Σκάλας Ρόδου, ύψους 9.150.000 ευρώ, μετά από παρέμβαση και συνάντηση της Μίκας Ιατρίδη με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) του Υπουργείου Ναυτιλίας το έργο «Λιμένας Καμείρου Σκάλας Ρόδου» ύψους 9.150.000 ευρώ!

Για το συγκεκριμένο έργο η Μίκα Ιατρίδη είχε παρέμβει και κατά το παρελθόν στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ύστερα και από συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Βασίλη Παπαοικονόμου.

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Σ.Α.Λ., η βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε εκ νέου με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για το ίδιο θέμα ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Προέδρο του Λιμενικού Ταμείου και για τα υπόλοιπα λιμενικά έργα που αφορούν την αρμοδιότητα του.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης και την έγκριση του έργου η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε:

«Η έγκριση του έργου του λιμένα Καμείρου Σκάλας Ρόδου ύψους 9.150.000 ευρώ δείχνει την προσήλωση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στη δημιουργία των απαραίτητων λιμενικών υποδομών για τα νησιά μας. Προχωράμε την ανάπτυξη του τόπου μας!»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις