Αρχική Νέα Λέρου ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙ

357 προβολές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο του Δήμου μας με τίτλο “Ανάπλαση περιοχής Χριστού – Παντέλι”, αλλάζοντας την όψη των παραδοσιακών οικισμών μας και ταυτόχρονα, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες και επισκέπτες του νησιού μας να περιηγηθούν στα πανέμορφα σοκάκια της περιοχής.

Για την ιστορία, το έργο δημοπρατήθηκε για τρίτη φορά στις 13-08-2019 (προηγήθηκαν δύο άγονοι διαγωνισμοί) και ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2020.

Ανάδοχος του έργου είναι ο κ. Σκόρδος Γεώργιος και η συνολική δαπάνη του έργου ανήλθε σε 55.061,77€, με αρχικό προϋπολογισμός μελέτης 61.784,17€.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί για την υπομονή, τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών και υπόσχεται ότι πολύ σύντομα, εκτός από την ασφαλτόστρωση του δημοτικού οδικού δικτύου το οποίο ξεκινά εντός των ημερών, θα υπάρξουν κι άλλες, ανάλογες εξωραϊστικές παρεμβάσεις στους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού μας.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις