Αρχική Νέα Ελλάδας ΝΔ: Από τις πιο μαύρες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας η 21η Απριλίου

ΝΔ: Από τις πιο μαύρες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας η 21η Απριλίου

149 προβολές

«Σαν σήμερα πριν από 53 χρόνια το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου οδήγησε σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και κατέληξε στην εθνική τραγωδία της Κύπρου. Έχουμε όλοι το μεγάλο χρέος να περάσουμε τη μνήμη αυτής της μαύρης επετείου στις νεότερες γενιές, ώστε ποτέ η πατρίδα μας να μην ξαναζήσει τέτοιες περιπέτειες», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για τα 53 χρόνια μετά από το πραξικόπημα του 1967.

«Έχουμε επίσης χρέος να τιμήσουμε τους ήρωες που αντιστάθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετίας υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Σήμερα αγωνιζόμαστε για την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών της, ενώ παλεύουμε για την απομόνωση του διχαστικού λόγου, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που την υπονομεύουν. Με αυτά τα συστατικά αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του παρόντος κι έτσι θα οδηγηθούμε σε ένα ασφαλές μέλλον ευημερίας και προόδου για όλους τους Έλληνες».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις