Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ημερίδα της 95 ΑΔΤΕ για την Εθνοφυλακή

Ημερίδα της 95 ΑΔΤΕ για την Εθνοφυλακή

88 προβολές

Η 95η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Εθνοφυλακή: Πυλώνας Υπερηφάνειας–Αποτροπής–Εξωστρέφειας-Καινοτομίας–Προσφοράς με Προοπτική Νίκης στο Σύγχρονο Επιχειρησιακό Περιβάλλον» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00.

Ομιλητές είναι ο κ. Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο ΕΚΠΑ, ο κ. Γεώργιος Μαρής, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο αν/χης (ΤΘ) Άγγελος Αβραμίδης, Διοικητής ΤΕΘ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΩΝΑ, επίλαρχος Ερμής Γαλανός, διοικητής 11ου ΤΕΘ Λάρνακας και ο έφεδρος υπολοχαγός (ΠΖ) Παναγιώτης Μηνάς, εθνοφύλακας του ΤΕΘ ΡΟΔΟΥ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου της πόλης της Ρόδου και πραγματοποιείται στο πλαίσιο «Ειδικής Συνεργασίας–Σύσφιξης Σχέσεων» μεταξύ Μονάδων Εθνοφυλακής Ελλάδας–Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση Φωτογραφίας και Οπλισμού-Μέσων.

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές του νησιού και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις