Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

από 12nisospress
282 προβολές
Διαφημίσεις

Νίσυρος 5-7-2023

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                              

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

www.nisyros.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

 

Την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 το βυτιοφόρο του Δήμου που μεταφέρει νερό στους οικισμούς Νικειών και Εμπορειού  παρουσίασε μηχανικές βλάβες.  

Κατόπιν αυτοψίας του μηχανικού, διαπιστώθηκε ότι το ρεζερβουάρ καυσίμων του οχήματος περιείχε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Άγνωστοι(;) έβαλαν ζάχαρη στο ρεζερβουάρ πετρελαίου με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη μηχανή και να ακινητοποιηθεί το όχημα. Πρόκειται για τραμπούκικη ενέργεια αίσχιστου είδους.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό και δεν θα περάσει έτσι.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να μείνουν οι οικισμοί χωρίς νερό και να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από τους κατοίκους στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να καλυτερεύσουμε την ζωή των κατοίκων της Νισύρου και αυτό χαλά τα σχέδιο των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης και του πελατειασμού.

Επειδή ένα μεγάλο μεγάλο έργο εγκατάστασης αγωγών και αντλιών που θα μεταφέρουν νερό στους οικισμούς είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του, άτομα που λειτουργούν στο σκοτάδι και το παρασκήνιο με φασιστικές νοοτροπίες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να δημιουργήσουν προβλήματα στη Δημοτική αρχή και στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας. Αυτές οι γκεμπελίστικες μέθοδοι δεν έχουν καμμιά θέση στο νησί μας.

Ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Νισύρου και κατατέθηκαν τα φίλτρα καυσίμων του βυτιοφόρου ως αποδεικτικά στοιχεία από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Τασιούλα. Βιντεοσκοπημένο υλικό υπάρχει από τις εγκαταστάσεις της αφαλάτωσης και είναι διαθέσιμο για ανάλυση από τις αρχές. Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Έχουμε υποχρέωση όλοι οι πολίτες της Νισύρου να θέσουμε αυτά τα άτομα στο περιθώριο.

Διαφημίσεις

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις