Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Δήμος Λέρου για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΟΔΥ

Δήμος Λέρου για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΕΟΔΥ

από 12nisospress
230 προβολές
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ που εργάζονται στα Κ.Υ.Τ την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:30 στην πλατεία Πλατάνου στο Δημαρχείο με αφορμή το προς ψήφιση νομοσχέδιο που νομιμοποιεί την περικοπή του 45% των αποδοχών τους, στηριζόμενοι από την Ένωση Ιατρών Κ.Θ-Γ.Ν-Κ.Υ Λέρου-Κ.Υ.-Πάτμου-Π.Π.Ι. Λειψών & Αγαθονησίου και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Λέρου.
Τα μέλη της συγκέντρωσης παρέδωσαν στο Δήμαρχο Λέρου Μιχάλη Κόλια «Υπόμνημα» με θέμα : «Καταγγελία του προς ψήφιση άρθρου 162 στο σχέδιο νόμου».
Ο κ. Κόλιας αφού παρέλαβε το έγγραφο προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Στηρίζουμε την προσπάθεια των εργαζομένων του ΕΟΔΥ που εργάζονται στο ΚΥΤ και όλων των υπαλλήλων που διεκδικούν τις δεδουλευμένες αποδοχές τους από το Νοέμβριο το 2021 έως σήμερα καθώς και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.
Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τους υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που εδώ και τρία χρόνια κατέβαλλαν όλες τους τις προσπάθειες και διαχειρίστηκαν την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους».
Το σχετικό υπόμνημα θα σταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις