Αρχική Νέα Λέρου ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

από 12nisospress
277 προβολές

Ανοικτή επιστολή προς τους κατοίκους και επισκέπτες της Λέρου εξέδωσε ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας έναντι της πανδημίας SARS-CoV-2.

Ολόκληρη η επιστολή έχεις ως εξής:

«Με αφορμή την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ των επιδημιολογικών δεδομένων και τον υψηλό δείκτη θετικών κρουσμάτων COVID-19, με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των συμπολιτών μου, απευθύνω έκκληση προς όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού και ειδικότερα στις νεαρές ηλικίες, σχετικά με την τήρηση των μέτρων για την προφύλαξη και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Λέρου στηρίζει και είναι σύμφωνος με όλες τις αποφάσεις του κεντρικού Κράτους διευκολύνοντας στο μέτρο του δυνατού και βάσει των θεσμικών του αρμοδιοτήτων, την προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας.

Παρακαλώ θερμά, σε κάθε περίπτωση διάγνωσης θετικού αποτελέσματος ή επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, να επικοινωνείτε άμεσα με τον ιατρό σας ή με το κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου (22473.60100) για λήψη οδηγιών, ή με τον ΕΟΔΥ στο τηλέφωνο 2105212054.

Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να τηρούμε τα βασικά μέτρα πρόληψης τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα, δηλαδή την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, τη χρήση μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων.

Με ατομική ευθύνη και συλλογική υπευθυνότητα, τηρώντας αυτά τα μέτρα η Λέρος θα παραμείνει ασφαλής προορισμός και τόπος για όλους μας».

Κόλιας Μιχάλης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Οδηγίες και πληροφορίες:

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/COVID19-lixi-karantinas-apomonosis.pdf

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/02/orismoi-kroysmatos-covid-19-kai-epafon-kroysmatos-covid-19-202102.pdf

Οδηγίες καραντίνας εμβολιασμένων/αναρρωσάντων

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις