Αρχική Νέα Λέρου Έκοψε την βασιλόπιτα ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου – Τιμήθηκε ο Ιωάννης Σιφουνιός

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου – Τιμήθηκε ο Ιωάννης Σιφουνιός

από 12nisospress
297 προβολές

Σε μια σεμνή εκδήλωση ο Νέος Πρόεδρος και τα στελέχη του εμπορικού συλλόγου Λέρου  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στην Εκδήλωση μέσα σε κλήμα συγκίνησης  τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του ο τ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σιφουνιός Ιωάννης.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο πατέρας Δαμασκοινός εκ μέρους της εκκλησίας , ο Αντιπεριφεριάρχης Μεταφορών κ. Θεμέλαρος Ιωάννης , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης << Λέρος το μέλλον σου ανήκει >> , κ. Σοροκάκης Ιωάννης , ο ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ , ο τ. Πρόεδρος του Εμπ.Συλλόγου Λέρου κ. Σιφουνιός Ιωάννης , ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωσταντάρας Πέτρος , η υποψήφια Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Μοσχονά , ο τ. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επαγγελματίας δύτης κ. Κουβάς , οι υποψήφιοι Δημ. Σύμβουλοι κ. Καιπλάνης , κ. Ευσταθιάδου Ιωάννα, κ. Σιφουνιός Σωτήρης , ο Πρόεδρος του συλλόγου Porto Lago κ. Φωκάς Νίκος , επαγγελματίας του χώρου και πολίτες.

Ομιλία του νέου προέδρου κ. Κωσταντάρα Πέτρου και του επικεφαλής της παράταξης <<Λέρος το μέλλον σου ανήκει>>, κ. Σοροκάκη Ιωάννη. :

 

Ομιλία του τ. Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Σιφουνιού Ιωάννη:

 

 

Ομιλία του Αντιπεριφεριάρχη μεταφορών κ. Θεμέλαρου Ιωάννη :

Δήλωση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Κ. Παλαπουγιούκ για τον τ. Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου κ. Σιφουνιού Ιωάννη :

Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος στον οποίο αναγνωρίζονται πολλά από αυτά που έχει πετύχει ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου.

Η πολυετή προσφορά του στο χώρο είναι αναγνωρισμένη και αδιαμφισβήτητη.

Ο εμπορικός κόσμος του νησιού του χρωστά πολλά αφού είναι ο θεμελιωτής των ισορροπιών ανάμεσα στους επαγγελματίες, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες ενός υγιούς κυττάρου που παράγει ζωή ( εμπορική ) στον τόπο.

Θεωρώ ότι θα συνεχίσει να προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του στο νέο προεδρείο.

Τέλος να ευχηθώ και στον νέο πρόεδρο κ. Κωσταντάρα Πέτρο να συνεχίσει κάτω από τις ίδιες αξίες με αυτές του απερχόμενου προέδρου ώστε η θετική πορεία του συλλόγου να μην σταματήσει ποτέ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και η παρουσίαση μια νέας κίνησης του Εμπορικού Συλλόγου που θα βοηθήσει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη μέσα από την δημιουργία μιας εφαρμογής που ο επισκέπτης θα μπορεί να μάθει τα πάντα τόσο για το νησί μας όσο και για τα εμπορικά καταστήματα. Μια φιλόδοξη προσπάθεια που παρουσίασαν ο Μιχάλης Μακρής και η κ. Μοσχονά το << Exploring Leros>> :

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις