Αρχική Νέα Ελλάδας Χόρεψε σε Λέρικους Μουσικούς Ρυθμούς δίπλα στο Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη, ο Δήμαρχος του Μπόντρουμ κ. Αχμέτ Αράζ!

Χόρεψε σε Λέρικους Μουσικούς Ρυθμούς δίπλα στο Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη, ο Δήμαρχος του Μπόντρουμ κ. Αχμέτ Αράζ!

329 προβολές

Μπορεί η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας να προκαλεί με δηλώσεις και πρακτικές που προσβάλουν την Ειρήνη … αλλά στη Λέρο ο Δήμαρχος κ. Κόλιας Μιχάλης μαζί με τον ομόλογο του , Δήμαρχο του Τουρκικού Δήμου Bodrum  παραδίδουν μαθήματα Ειρήνης και αλληλοσεβασμού !

Σε εκδήλωση που οργανώθηκε από το Δήμο Λέρου για τους απόδημους Έλληνες , ο δήμαρχος κ. Κόλιας Μιχάλης βράβευσε  τον Δήμαρχο του Bodrum κ. Αχμέτ Αράζ  για την άριστη συνεργασία σε θέματα τουρισμού αλλά και φιλίας των δυο λαών .

Μάλιστα ο δραστήριος δήμαρχος δεν δίστασε να σηκώσει τον Τούρκο ομόλογο του να χορέψει σε παραδοσιακούς μουσικούς ρυθμούς !!!

Να σημειωθεί ότι καλεσμένοι ήταν και ο Δήμαρχος του Τουρκικού Δήμου Μιλήτου κ.Μαχάμετ Τολάτ αλλά και ο Πρόεδρος του Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητήριου  κ. Τεζίτ Οζερ  

 

 

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και ίσως είναι ο πυλώνας ειρήνης για τους δύο λαούς !

Ας παραδειγματιστούν από τους δύο δημάρχους ολοι όσοι έχουν τις τύχες των λαών μας στα χέρια τους

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις