Αρχική Αθλητισμός Χάλκινος Πανελληνιονίκης ο Ανδρέας Έλληνας και με το «εισιτήριο στο χέρι» για τους Βαλκανικούς

Χάλκινος Πανελληνιονίκης ο Ανδρέας Έλληνας και με το «εισιτήριο στο χέρι» για τους Βαλκανικούς

73 προβολές

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Πάτρα, για τον Ανδρέα Έλληνα, στην κατηγορία Κ23 για τον «μικρό» του ΑΣ «Ένωση Καζώνης – Κάλυμνος 2000», στην πρώτη μέρα των αγώνων, το Σάββατο 5 Μαϊου, στα 3000 μ. με φυσικά εμπόδια, με χρόνο 9.36.18.

Ο Καλύμνιος αθλητής του Νικόλα Κορφιά, είναι πρώτος στην Κατηγορία του Κ20 στην Ελλάδα και σήμερα Κυριακή, δεύτερη ημέρα των αγώνων, αγωνίζεται στα 5000 μ. στην «μεγάλη» κατηγορία των Ανδρών, Κ23, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2021 Κ20, με τα χρώματα της Εθνικής.

Σήμερα, μαζί με τον «μικρό της παρέας των μεγάλων διακρίσεων», και η “μεγάλη Κυρία του Πανελλήνιου Αθλητισμού”, η Καλυμνιά Πρωταθλήτρια των μεγάλων διακρίσεων, η Μαρία Μαγκούλια, θα αγωνιστεί στη σφαίρα στην κατηγορία Κ23 και η θέση της στο βάθρο είναι περισσότερο από δεδομένη, όπως και η συμμετοχή της στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις