Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Υπερήφανος για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για την Κω. Επιτέλους στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»

Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Υπερήφανος για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για την Κω. Επιτέλους στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»

63 προβολές

Βουλή Των Ελλήνων

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

01.04.2022

Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Υπερήφανος για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για την Κω. Επιτέλους στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης, πρωτεργάτης στην υλοποίηση της ένταξης της Κω στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρέστη χθες στα εγκαίνια του μεταπτυχιακού που υλοποιεί στην Κω το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης μετά τον αγιασμό και τα εγκαίνια προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Το όνειρο η Κως να αποκτήσει δομή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έγινε πραγματικότητα. Ο προσωπικός μου αγώνας και η υπόσχεση μου στους συμπατριώτες μου στην Κω υλοποιήθηκαν. Είναι πλέον γεγονός το πρώτο μεταπτυχιακό τμήμα με 40 φοιτητές στην Κω στον τομέα «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης». Αντικείμενο του Προγράμματος αποτελεί η εκπαίδευση Πτυχιούχων σε επιστημονικές μεθόδους προηγμένων συστημάτων διοίκησης και ειδικότερα εκείνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και αυτών που ειδικεύονται στον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας. Καταλύτης, στην υλοποίηση του σχεδίου, ο πρύτανης του ΠΑΔΑ κ. Παναγιώτης Καλδής που με τους συνεργάτες του και την βοήθεια του δημάρχου Κω, όπως ακριβώς συμφωνήθηκε στην πρώτη κοινή μας συνάντηση γνωριμίας στο Αιγάλεω πριν δυο χρόνια. Με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας η ίδρυση του τμήματος αυτού είναι μόνο η αρχή.»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις