Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Διασφαλισμένες οι ενισχύσεις λόγω COVID 2020 προς τους παράκτιους αλιείς. Προχωρούν οι αξιολογήσεις και οι εκταμιεύσεις»

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Διασφαλισμένες οι ενισχύσεις λόγω COVID 2020 προς τους παράκτιους αλιείς. Προχωρούν οι αξιολογήσεις και οι εκταμιεύσεις»

58 προβολές

Βουλή Των Ελλήνων

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

31/01/2022

 

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Διασφαλισμένες οι ενισχύσεις λόγω COVID 2020 προς τους παράκτιους αλιείς. Προχωρούν οι αξιολογήσεις και οι εκταμιεύσεις»

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμο Κεδίκογλου με τον οποίο συζήτησε την πορεία των ενισχύσεων προς τους παράκτιους αλιείς λόγω του COVID (2020).

Αποτέλεσμα αυτής είναι, ότι δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι, τα κονδύλια προς τους παράκτιους αλιείς είναι διασφαλισμένα και ότι, παρά τις διάφορες δυσκολίες που προέκυψαν, προχωρούν οι αξιολογήσεις των 7.000 περίπου αιτήσεων. Αυτό που καθίσταται αναγκαίο από πλευράς των παράκτιων αλιέων μας είναι να παρακολουθούν την πλατφόρμα σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης του αιτήματός τους και εάν έχει φθάσει στο στάδιο της πληρωμής να ολοκληρωθεί με την εκταμίευση. Επισημαίνεται ότι αρκετές από τις αιτήσεις βρίσκονται ήδη στο στάδιο της εκταμίευσης γεγονός που αγνοούν οι δικαιούχοι λόγω μη παρακολούθησης της πορείας του αιτήματος στην σχετική πλατφόρμα.

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δεσμεύσεις που δόθηκαν και δήλωσε ότι: « θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την πορεία για την ολοκλήρωση του προγράμματος ».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις