Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Β. Υψηλάντης: Να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες όπως εξετάστηκαν και από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Β. Υψηλάντης: Να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες όπως εξετάστηκαν και από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

από 12nisospress
258 προβολές

Η Επιτροπή (Προκαταρκτική), λειτουργεί  βάσει των νόμων και του Συντάγματος. Όλα αυτά που επιχειρούνται από ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν οι εκπρόσωποι της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας λειτουργούν ως μαφιόζοι δεν μας αγγίζουν. Είναι βαθύτατα περίεργη η στάση τους αυτή…, επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος της Προκαταρκτικής Επιτροπής και βουλευτής της Ν.Δ, Βασίλης Υψηλάντης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη, αναφερόμενος στο θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων.

Επεσήμανε ότι «θα συνεχίσουμε το έργο μας και από εκεί και πέρα υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που ορίζουν την διαδικασία των προστατευόμενων μαρτύρων». Πρόσθεσε πως «η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη, ζητάμε να εξεταστούν με τον ίδιο τρόπο οι προστατευόμενοι μάρτυρες όπως εξετάστηκαν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρακτική που λέει ότι δεν προστατεύονται αυτοί οι άνθρωποι, κάτι άλλο προσπαθεί να ανακαλύψει…Αν δεν είναι αυτό θεσμική εκτροπή και δεν είναι συνέργεια σε κάποια πράξη παράλογη κυρίων και κυριών τότε τι είναι;»

Ο κ. Υψηλάντης σημείωσε ακόμα πως «η  εξέταση του κου Πολάκη και του κου Τζανακόπουκου έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα. Και θεωρώ ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς θα έχει την πρέπουσα συνεργασία προκειμένου να επιτελεστεί το έργο μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή:  Πρώτο Πρόγραμμα

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις