Αρχική Νέα Λέρου Τριανταφυλλιά Κυπρίζογλου : Ευχαριστήρια Επιστολή στον κ. Θανάση Σκορδάλη για τη Δωρεά 200 Rapid Test 

Τριανταφυλλιά Κυπρίζογλου : Ευχαριστήρια Επιστολή στον κ. Θανάση Σκορδάλη για τη Δωρεά 200 Rapid Test 

391 προβολές

Τριανταφυλλιά Κυπρίζογλου                                                                                                              13/4/2021

Διοικήτρια ΚΥΤ Λέρου 

 

Θέμα : Ευχαριστήρια Επιστολή στον κ. Θανάση Σκορδάλη για τη Δωρεά 200 Rapid Test 

Η πατρίδα μας αλλά και το νησί της Λέρου δίνει αυτήν την περίοδο μια σημαντική μάχη  προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία από την πανδημία.

Στη μάχη αυτή η διοίκηση έχει πάρει όλα τα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους του ΚΥΤ Λέρου, ώστε να αποφευχθούν κρούσματα  και διασπορά. 

Η διοίκηση του ΚΥΤ Λέρου αλλά και το προσωπικό στα  πλαίσια λήψης προληπτικών μέτρων υγιεινής – ασφαλείας και αποτροπής της διασποράς covid-19 ευχαριστεί τον επιχειρηματία κ. Θανάση Σκορδάλη , διότι στον αγώνα που δίνουμε για την προστασία της δημόσιας υγείας στάθηκε αρωγός προσφέροντας 200 rapid tests στην υπηρεσία μας στηρίζοντας με αυτή την κίνηση  σημαντικά το έργο μας.

Με τιμή 

Τριανταφυλλιά Κυπρίζογλου 

Διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις