Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Τους Λειψούς επισκέφθηκε ο Ιωάννης Παππάς

Τους Λειψούς επισκέφθηκε ο Ιωάννης Παππάς

155 προβολές

Στους Λειψούς βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς .

Η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

Επισκέφτηκα τους Λειψούς, όπου συναντήθηκα με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν το νησί και την εύρεση λύσεων για την ουσιαστική αντιμετώπιση τους.
Fotis Maggos
Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Λειψών, κ. Φώτη Μάγγο,με τον οποίο συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού αλλά και για το επερχόμενο άνοιγμα του τουρισμού.

Πραγματοποίησα σύσκεψη με την Πρόεδρο και με μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λειψών, οι οποίοι με ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Συναντήθηκα με στελέχη της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Παρακολούθησα με θαυμασμό την διαδικασία επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας. Ένα νέο οικολογικό project με αφετηρία τους Λειψούς, το οποίο έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»

Πραγματοποίησα τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιώργο Αμυρά και την διευθύντρια έρευνας του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» , κ. Αναστασία Μηλιού, την οποία ευχαριστήσαμε για τη σημαντική δράση της στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις