Αρχική Νέα Λέρου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΕΛΛΕΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΕΛΛΕΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

174 προβολές

Το 1ο Γυμνάσιο Λέρου (Μπελλένειο) σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο και τον Σκακιστικό Όμιλο «Ζατρίκιον», συνδιοργανώνουν ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί στο χώρο του Μπελλενείου Γυμνασίου Λέρου.

Θα προηγηθεί προβολή ταινίας σχετικά με τους κανόνες και τον τρόπο εκμάθησης του συγκεκριμένου παιχνιδιού στο Γυμναστήριο του Σχολείου μας. Συγχρόνως, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια των μαθητών, που θα διαγωνιστούν στο εν λόγω παιχνίδι. Η διάρκεια κάθε αγώνα υπολογίζεται στα 20 λεπτά. Στο τέλος θα αναδειχθούν τρεις νικητές για κάθε τάξη – ηλικιακή ομάδα.

Θα ακολουθήσει απονομή μεταλλίων στους νικητές και διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους διαγωνιζόμενους μαθητές και των δύο σχολείων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο γυμναστή του Σχολείου μας κοΜαυρογιώργο Δημήτριο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, ευχαριστούμε για την άμεση απόκριση στην πρόσκλησή μας τη Διευθύντρια, και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου, τους μαθητές και τους γονείς και των δύο σχολείων, καθώς και τους υπεύθυνους του Σκακιστικού Ομίλου «Ζατρίκιον».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις