Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Τον Υφυπουργό Μεταφορών υποδέχτηκε ο Βουλευτής Ιωάννης Παππάς

Τον Υφυπουργό Μεταφορών υποδέχτηκε ο Βουλευτής Ιωάννης Παππάς

67 προβολές

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, τον οποίο υποδέχτηκε και συνόδευσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς.

Από κοινού πραγματοποίησαν σειρά συσκέψεων με τα μέλη του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου καθώς και με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ Ρόδου όπου το παρών έδωσαν, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κύριος Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου, κύριος Αντώνης Καμπουράκης. Στις συσκέψεις αναλύθηκαν εκτενώς τα ζητήματα των επαγγελματικών κλάδων των Μεταφορών με προτάσεις για την επίλυση τους. Οι επαφές με τους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών σωματείων θα συνεχιστούν και σήμερα. Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την παρουσία του στο νησί και την αρωγή του στους επαγγελματίες των νησιών μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις