Αρχική Αθλητισμός Το “Rodos Cup” ως μια διεθνής ιστιοπλοϊκή συνάντηση

Το “Rodos Cup” ως μια διεθνής ιστιοπλοϊκή συνάντηση

206 προβολές

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θάλασσας Ρόδου διοργανώνει για 24η χρονιά τη διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα, το γνωστό στους περισσότερους “Rodos Cup”.

Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα πραγματοποιηθούν στα νησιά της Δωδεκανήσου από τις 18 ως τις 23 Ιουλίου και  σκοπός είναι η προώθηση της ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας, να έρθουν σε επαφή τα πληρώματα από διάφορες χώρες και ν’ απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει από το νησί του Ιπποκράτη, την Κω, κι αφού τα σκάφη δέσουν στο ενδιάμεσο σε Τήλο, Νίσυρο και Σύμη, θα φτάσουν στη Ρόδο.

Το “Rodos Cup” αποτελεί μια πρόσκληση και ταυτόχρονα μία πρόκληση για ιστιοπλοϊκές διακοπές στα Δωδεκάνησα, όπου υπάρχουν οι ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Κάθε χρόνο το “Rodos Cup” συγκεντρώνει τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές απ’ όλους τους αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα κι αυτό θα γίνει και φέτος, φτάνει να παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τις έως τώρα δηλώσεις από τα πληρώματα.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του αγώνα που είναι το παρακάτω:
-Κυριακή, 18/7/2021, Μαρίνα Κω

Εγγραφές-Τελετή έναρξης
Δευτέρα, 19/7/2021
1η Ιστιοδρομία: Κως – Τήλος
-Τρίτη, 20/7/2021
2η Ιστιοδρομία: Τήλος – Νίσυρος
-Τετάρτη, 21/7/2021
Ελεύθερη μέρα στη Νίσυρο
-Πέμπτη, 22/7/2021
3η Ιστιοδρομία: Νίσυρος – Σύμη
-Παρασκευή, 23/7/2021
4η Ιστιοδρομία: Σύμη – Ρόδος-Τελετή λήξης

Οι έως τώρα δηλώσεις συμμετοχής:

 

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις