Αρχική Νέα Λέρου Το Μιχάλη Κόλια επισκέφθηκε ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα κ Φώτης Χατζηδιάκος

Το Μιχάλη Κόλια επισκέφθηκε ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα κ Φώτης Χατζηδιάκος

67 προβολές

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφτηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 ο πρώην Δήμαρχος Ρόδου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα κ Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη παρουσία και του Προέδρου Αλιέων κ. Χ. Τσακυριού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και τις γενικότερης κατάστασης .

Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηδιάκο για την μακροχρόνια συνεργασία και τον συνεχάρη για την επιλογή του ως υποψηφίου Βουλευτή, ευχόμενος καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

Παράλληλα ο κ. Χατζηδιάκος συνεχάρη τον κ. Κόλια για το έργο του και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα στο δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής όποτε αυτό απαιτηθεί.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις