Αρχική Νέα Λέρου Το Γραφείο Δημάρχου Λέρου επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενεργειακής ΑΕ κ. Ιωάννη Θεμέλαρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο Πολυτέκνων κ. Ιωάννη Μηνατσή συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Πολυτέκνων κ. Μηνά Νικολάου.

Το Γραφείο Δημάρχου Λέρου επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενεργειακής ΑΕ κ. Ιωάννη Θεμέλαρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο Πολυτέκνων κ. Ιωάννη Μηνατσή συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Πολυτέκνων κ. Μηνά Νικολάου.

88 προβολές

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενεργειακής ΑΕ κ. Ιωάννη Θεμέλαρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο Πολυτέκνων κ. Ιωάννη Μηνατσή συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Πολυτέκνων κ. Μηνά Νικολάου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως της δωρεάς διάθεσης δενδρυλλίων για ακόμη μία χρονιά προς το Δήμο μας, προκειμένου να προχωρήσουμε σε δενδροφύτευση σε διάφορα σημεία του νησιού μας καθώς επίσης και τη συνεργασία με το Σύλλογο μελισσοκόμων σχολείων και φορέων.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου δεσμεύτηκε για την παραχώρηση σημαντικού αριθμού δενδρυλλίων και ανακοίνωσε την κατασκευή λαχανόκηπων σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών σταθμών του Δήμου μας.

Επίσης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Μηνατσή αφού ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν, δήλωσε την απόλυτη στήριξη και συνεργασία προς όφελος των Πολυτέκνων οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο, τους Προέδρους του Περιφερειακού Φυτωρίου και των Πολυτέκνων και τον Πρόεδρο Ενεργειακής ΑΕ για τη στήριξη και τη συνεργασία προς το νησί μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις