Αρχική Θρησκεία Τιμόθεος Κωττάκης : Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας αποτελούν τους μάρτυρες της ζωντανής παρουσίας του Θεού μέσα στον κόσμο αλλά και το λαμπρότερο παράδειγμα αγάπης προς το Θεό και τον συνάνθρωπο.

Τιμόθεος Κωττάκης : Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας αποτελούν τους μάρτυρες της ζωντανής παρουσίας του Θεού μέσα στον κόσμο αλλά και το λαμπρότερο παράδειγμα αγάπης προς το Θεό και τον συνάνθρωπο.

από 12nisospress
444 προβολές
Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας αποτελούν τους μάρτυρες της ζωντανής παρουσίας του Θεού μέσα στον κόσμο αλλά και το λαμπρότερο παράδειγμα αγάπης προς το Θεό και τον συνάνθρωπο.
Σήμερα και επί των ημερών του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβροσίου και συλλειτουργούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, Σύμης κ. Χρυσοστόμου, Λέρου, Καλύμνου, Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Ολύμπου κ. Κυρίλλου και Στρατονικείας κ. Στεφάνου γινόμαστε κοινωνοί του πλέον χαρμόσυνου μηνύματος, της επίσημης αναγραφής στο Αγιολόγιο της κατά Ανατολάς Ορθοδόξου Εκκλησίας της Οσίας Γαβριηλιας.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο, και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ.Παισιο για την πρωτοβουλία του να αναδείξει τη θεία διαδρομή της Όσιας Γαβριηλιας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις