Αρχική Νέα Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης : Προκαλώ το Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη σε δημόσια κοινή συνέντευξη.

Τιμόθεος Κωττάκης : Προκαλώ το Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη σε δημόσια κοινή συνέντευξη.

284 προβολές

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης προκαλεί το Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη σε κοινή συνέντευξη τύπου προκειμένου να  διασταυρώσουν τα πολιτικά τους ξίφη …

Επίσης ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λέρου κ. Κωττάκης άφησε στην διάθεση του κ. Κόλια να επιλέξει  τους δημοσιογράφους που θα πραγματοποιήσουν την συνέντευξη και τόνισε ότι περιμένει απάντηση από τον δήμαρχο Λέρου .

Τα όσα έγραψε στην ανάρτηση του ο κ. Κωττάκης :

Προ ολίγου, άκουσα την “συνέντευξη” του Μ. Κόλια της 13/06/2022

Προσπάθησε να απαντήσει κατά την κρίση του μόνο σε ορισμένα και επιλεγμένα εκ μέρους του θέματα , από το σύνολο των όσων ελεχθησαν , με έγγραφα στοιχεία στην συνέντευξη μου της 31/05 /2022 .

Χρειάστηκε 13 ημέρες, ώστε να εφοδιαστεί, με ψέματα – λάσπες και απειλές , αναμιγνύοντας τα και με άφθονο αέρα κοπανιστο .

Μόνιμη και διαρκής τακτική του Μ.Κολια από τότε που ασχολείται με την ( πολιτική ) .

Εάν επιθυμεί και ο ίδιος έστω και τώρα να ενημερωθεί η Λεριακη κοινωνία η οποία και νου και γνώση και άποψη διαθέτει , να μάθει την ΑΛΉΘΕΙΑ για ΟΛΑ όσα την ενδιαφέρουν .

Τον καλώ σε δημόσια ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ.

Ας επιλέξει ο ίδιος δημοσιογράφους , γραμματείς , χώρο και χρόνο .
Μετά χαράς ΑΝΑΜΕΝΩ απάντηση στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΙΜΌΘΕΟΣ ΚΩΤΤΑΚΗΣ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις