Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΤΗΛΟΣ: Ανακύκλωση μικρών και μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών

ΤΗΛΟΣ: Ανακύκλωση μικρών και μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών

από 12nisospress
391 προβολές

Ο Δήμος Τήλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

Η συνεργασία αφορά την ανακύκλωση μικρών και μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών καθώς και λαμπτήρων και φωτιστικών όλων των τύπων.

Παρακαλούνται οι δημότες Τήλου οι οποίοι διαθέτουν μικρές ηλεκτρικές συσκευές (τοστιέρες, καφετιέρες, βραστήρες, σεσουάρ, οθόνες υπολογιστών, εκτυπωτές, ασύρματα τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπες, φριτέζες κτλ.) αλλά και λαμπτήρες όλων των τύπων προς ανακύκλωση, όπως επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου στο τηλέφωνο 2246360509 με σκοπό την έγκαιρη συγκέντρωσή τους.

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδίδει τις ανακυκλώσιμες συσκευές στο κατάστημα του ΚΕΠ στο Μεγάλο Χωριό ή στο Δημοτικό Σχολείο στα Λιβάδια.

Τις επόμενες μέρες και στο πλαίσιο της παράδοσης των ειδικών κάδων ανακύκλωσης, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του νησιού και για τα οποία θα ενημερωθείτε, θα γίνει η αποστολή των ήδη διαθέσιμων ανακυκλώσιμων συσκευών και λαμπτήρων.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις