Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 11.00 πμ αγιασμός στα νέα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών στην Κάλυμνο, παρουσία του ΓΓ ΥΠΕΘΑ και Διοικητή ΑΣΔΕΝ.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 11.00 πμ αγιασμός στα νέα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών στην Κάλυμνο, παρουσία του ΓΓ ΥΠΕΘΑ και Διοικητή ΑΣΔΕΝ.

141 προβολές

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022  στις 11.00 το πρωί ,θα τελεστεί  αγιασμός στα νεοκατασκευασθέντα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών στην Κάλυμνο,παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) Αντώνη Οικονόμου και του Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστρατήγου Δημητρίου Χούπη.

Πρόκειται για συγκρότημα 8 διαμερισμάτων που θα χρησιμοποιηθούν ως κατοικίες Αξιωματικών και των οικογενειών τους.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε οικόπεδο 1.386,25 µ2 στην περιοχή Άγ.Αθανάσιος κάτω από το Κάστρο Χρυσοχεριάς. στην Πόθια Καλύµνου. Να σημειώσουμε ότι το οικόπεδο διατέθηκε από το Δήμο Καλυμνίων.

Τα 6 διαμερίσματα  είναι των 78,08 µ2, 1 διαμέρισμα των 41,20 µ2 και 1 διαµέρισµα των 44,29 µ2) που κατανέµονται σε 4 κτίρια εντός του οικοπέδου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις