Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Λέρου

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Λέρου

307 προβολές

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε η Οργάνωση  μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Λέρου παρουσία στελεχών του κόμματος , μελών του κόμματος , φορέων της τοπικής κοινωνίας  και πλήθους κόσμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ηλίας Καματερός , ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου και τ. Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και  Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Κασσάρας , ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου κα Μαρία Παπαφώτη – Βασιλάκου  , οι Αντιδήμαρχοι κ. Καστής Δημήτρης  και κ. Μεραμπελιώτης Βασίλης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος και κ. Δημήτριος Μουντάκης , ο τ. Δήμαρχος και Υποψήφιος Δήμαρχος Λέρου κ. Κωττάκης Τιμόθεος και πολλά μέλη του κόμματος .

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Νικόλαος Ταχλιαμπούρης ο οποίος συγκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσοι εκλεγούν πρέπει να στοχεύσουν στο πλήρωμα του καραβιού που λέγεται Ελλάδα … διότι χωρίς πλήρωμα δεν υπάρχει καράβι ….

Η τοποθέτηση της κ. Τζανουδάκη Φρόσως μέλους της οργανωτικής επιτροπής Λέρου και του συντονιστή κ. Βάρνα Αδαμάντιου  :

Η τοποθέτηση του κ. Γεώργιου Κασσάρα και του κ. Ηλία Καματερού μετά το τέλος της τοποθέτησης του κ. Βάρνα Αδαμάντιου :

 

Τοποθέτηση του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια  : 

 

Τοποθέτηση του τ. Δημάρχου Λέρου και Υποψήφιου Δημάρχου κ. Τιμόθεου Κωττάκη : 

 

Επιστολές του Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριου Σαντορινιού και του τ. Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτριου Γάκη :

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση : 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις