Αρχική Νέα Λέρου Την Κλειστή Ενεχόμενη Δομή Λέρου επισκέφθηκε ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Αριστείδης Καβαρλίγκος

Την Κλειστή Ενεχόμενη Δομή Λέρου επισκέφθηκε ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Αριστείδης Καβαρλίγκος

από 12nisospress
310 προβολές

Την Κλειστή Ενεχόμενη Δομή Λέρου επισκέφθηκε ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Αριστείδης Καβαρλίγκος την Τετάρτη  το πρωί προκειμένου να συναντηθεί με την Διοικητήρια της δομής κα Τριανταφυλλιά  Κυπριζογλου.

Ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ  ευχαρίστησε την κα Κυπριζογλου για την αγαστή και ωφέλιμη συνεργασία που έχουν και της παρέδωσε πλακέτα τιμής ένεκεν  εκ μέρους της 80 ΑΔΤΕ.

Η διοικήτρια της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής κα Κυπριζογλου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έχει επιδείξει  άριστες σχέσεις με τους φορείς και τις αρχές του νησιού της Λέρου καθώς και με την τοπική κοινωνία , πράγμα που βοήθησε και βοηθά στα όσα προβλήματα παρουσιάζονται κατά καιρούς λόγω του μεταναστευτικού.

Η τιμητική πλακέτα του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ : 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις