Αρχική Νέα Λέρου Την Διοίκηση της 34ης Μ/Κ Ταξιαρχίας αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος κ. Πραξιτέλης Γκούνης.

Την Διοίκηση της 34ης Μ/Κ Ταξιαρχίας αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος κ. Πραξιτέλης Γκούνης.

2894 προβολές

Ο τ. Διοικητής του 588 ΤΕ και γνώριμος σε όλη την κοινωνία της Λέρου κ. Πραξιτέλης Γκούνης ανέλαβε την διοίκηση της 34ης Μ/Κ Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» στην περιοχή της Ασσήρου.

Το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου ε.έ., και σύμφωνα με το σύμφωνα με το ισχύον στρατιωτικό πρωτόκολλο, αλλά μέσα σε αυστηρό κύκλο λόγω των προβλεπόμενων μέτρων της Πολιτείας για την προστασία των πολιτών από την πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών, η οποία και εδρεύει στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Γ. Κατσάνη» εις την περιοχή της Ρεντίνας και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» εις την περιοχή της Ασσήρου.

Τις Τελετές ευλόγησε κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας, ευχήθηκε τόσο προς τους αποχωρούντες Διοικητές Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γούναρη και Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Τόνα, όσο και προς τους παραλαβόντες Διοικητές Ταξίαρχο κ. Ανέστη Πουλόπουλο (1 ΤΑΞ.Κ/Δ-ΑΛ) και Ταξίαρχο Πραξιτέλη Γκούνη (34 Μ/Κ ΤΑΞ), υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας, ιδιαιτέρως αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις