Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάρπαθος Θετικές οι εντυπώσεις για την Κάρπαθο από την τουριστική έκθεση στο Ισραήλ

Θετικές οι εντυπώσεις για την Κάρπαθο από την τουριστική έκθεση στο Ισραήλ

από 12nisospress
292 προβολές

Με στόχο την καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας, συμμετείχε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καρπάθου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΜΤΜ 2020» που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Τα μέλη της Επιτροπής, κ. Γιάννης Σισαμής και κα Αναστασία Σκούλλου που ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ, επέστρεψαν με θετικές εντυπώσεις δεδομένου ότι η αγορά του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως υπερ-ώριμη σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, αφού οι Ισραηλινοί αγαπούν τη χώρα μας και ταξιδεύουν σε αυτή συχνά, χάρη στην εγγύτητα και τις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν επίσης απευθείας επαγγελματικές συναντήσεις Business2Business (Β2Β) workshop που διοργανώνονται από τον ΕΟΤ και την Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ITTAA). Αντικείμενο των επαφών ήταν η δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων που θα προωθήσουν τα ισραηλινά τουριστικά πρακτορεία στην εγχώρια αγορά τους.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη , τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη αλλά και με δημοσιογράφους και bloggers που ασχολούνται με τα θέματα του τουρισμού.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις