Αρχική Νέα Λέρου ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ : Σαν σήμερα πριν 1χρονο η Φωτιά στο Εμβληματικό κτίριο της Αγ.Μαρινας – Συνεχίζουμε αφού ο Στόχος μας να αποκαταστήσουμε το Ομορφότερο Λιμάνι του Κόσμου μας δίνει Δύναμη να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ : Σαν σήμερα πριν 1χρονο η Φωτιά στο Εμβληματικό κτίριο της Αγ.Μαρινας – Συνεχίζουμε αφού ο Στόχος μας να αποκαταστήσουμε το Ομορφότερο Λιμάνι του Κόσμου μας δίνει Δύναμη να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα.

249 προβολές
Σαν σήμερα πριν 1χρονο η Φωτιά στο Εμβληματικό κτίριο της Αγ.Μαρινας, “Παγωσε” το χαμόγελο ενός ολόκληρου Νησιού.
1χρονο μετά είχα Μόνο μια επιλογη:Τις Στάχτες να τις κάνω ξανά Ελπίδα για την περιοχή, για το Νησι μας!
Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, έπρεπε να “ζυγισω” το υψηλό Ρίσκο αυτής της απόφασης μου και της Αγαπη μου για το Νησι μου.
Νίκησε η “Αγαπη” , νίκησε η επιθυμία μου να αποκαταστήσω το Κτίριο Σύμβολο του Νησιού μας στην Αρχικη του μορφή !!
Δυστυχώς το έργο σταμάτησε, επειδή Αυτοί που έπρεπε να είναι δίπλα μας, Αυτοί που υποτίθεται ότι θέλουν το καλό του Τόπου μας,λειτούργησαν ως σύγχρονοι “Εφιαλτες”!!
Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν…..Συνεχίζουμε αφού ο Στόχος μας να αποκαταστήσουμε το Ομορφότερο Λιμάνι του Κόσμου μας δίνει Δύναμη να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα.
Υπόσχομαι ότι συντομα αυτό που θα Δημιουργήσουμε δεν θα μπορεί να Συγκριθεί με κανένα κτίριο στα Δωδεκάνησα!!
Έχουμε χρέος η Αγ. Μαρίνα συντομα να ξαναγίνει ο αγαπημένος προορισμός των Λεριων και των χιλιάδων επισκεπτών του Νησιού μας!!
Ένα Τεράστιο Ευχαριστώ μεσα απο τα Βάθη της Καρδιά μου σε όλο τον κόσμο που μου δίνει Δύναμη να συνεχίσω και να φτάσω στο Τέλος !!!
Το Τέλος μιας διαδρομής με Πόνο, Δάκρυα, Απόγνωση, που αντί να μας “λυγισουν” μας έδωσαν Δυναμη ώστε 1 χρόνο μετά το “Ονειρο” να είναι “Ζωντανο”!!
Ένα Μεγαλο Ευχαριστώ στην Δέσποινα και τον Βαγγέλη, τους Γονείς μου, που μου έμαθαν να μην Εγκαταλείπω ποτέ τον Στόχο που βάζω και τους Συνεργάτες μου που είναι η Δύναμη της μεγάλης οικογένειας !!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……….
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις