Αρχική Νέα Κόσμου Παγκόσμια διάκριση για την Λεριά Φωτογράφο Μαρία Παλαπουγιούκ – Καλογιαννάκη του ΜΚ Photo Studio – Βραβεύτηκε από το WEDAWARD INTERNATIONAL WEDDING PHOTOGRAFY AWARDS

Παγκόσμια διάκριση για την Λεριά Φωτογράφο Μαρία Παλαπουγιούκ – Καλογιαννάκη του ΜΚ Photo Studio – Βραβεύτηκε από το WEDAWARD INTERNATIONAL WEDDING PHOTOGRAFY AWARDS

1247 προβολές

Μια τεράστια διάκριση παγκόσμιας κλίμακας περίμενε την  φωτογράφο του MK PHOTO STUDIO , κα Μαρία Παλαπουγιούκ – Καλογιαννάκη η οποία βραβεύτηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό για τους καλύτερους φωτογράφους γάμων !

Η ίδια ενημερώθηκε  αργά το απόγευμα του Σαββάτου ότι 2 φωτογραφίες  γάμων διακρίθηκαν στο  WEDAWARD INTERNATIONAL WEDDING PHOTOGRAFHY AWARDS !!!!

Οι δυο φωτογραφίες που διακρίθηκαν : 

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της τόνισε ότι είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον αγώνα που κάνει καθημερινά να γίνεται καλύτερη στην φωτογράφιση με σκοπό να ικανοποιεί τα θέλω και των ποιο απαιτητικών πελατών .

Δεν περίμενε την διάκριση διότι όπως είπε το επίπεδο είναι πολύ υψηλό σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά η επιτυχία της δίνει τεράστια χαρά και δύναμη να συνεχίσει !!! !

Μας είπε ότι αφιερώνει την διάκριση στον άνθρωπο που την βοήθησε να αναδειχτεί και να σταθεί στο χώρο και δεν είναι άλλος από τον σύζυγο της κ. Γεώργιο Καλογιαννάκη, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά αποτελεί την έμπνευση της και την κινητήριο δύναμη της .

Τέλος η κα Παλαπουγιούκ Καλογιαννάκη ευχαρίστησε όλη την κοινωνία του νησιού για την μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη !

Να σημειωθεί ότι το ΜΚ Photo Studio και η κα Παλαπουγιούκ περιμένουν και άλλα αποτελέσματα από διαγωνισμούς σε πανελλαδικό επίπεδο!

Η διαδικτυακή μας εφημερίδα της εύχεται πάντα επιτυχίες και διακρίσεις που αναδεικνύουν όχι μόνο την υπέροχη δουλειά της αλλά και το όμορφη νησί μας !

Συγχαρητήρια Μαρία ! 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις