Αρχική Νέα Λέρου Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ

Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ

από 12nisospress
302 προβολές

Με αφορμή την τριήμερη αιμοδοσία , θέλω να στείλω προς την κοινωνία της Λέρου το εξής μήνυμα : τα παιδιά που στελεχώνουν την Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ. (ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΛΕΡΟΥ) παρευρέθησαν (11 άτομα από αυτά) για να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο λειτούργημα αυτό . Ρίσκαραν την υγεία τους , ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος άμεσα. Πιστεύω πως παρά όλες αυτές τις συνθήκες οι αιμοδότες χάρηκαν αρκετά όταν αντίκρισαν τη εικόνα της νεολαίας να στηρίζει ακάθεκτα και ακούραστα τον εθελοντισμό.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι δεχθήκαμε αρκετά συγχαρητήρια για την εμφάνιση της Επιτροπής Νέων στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου.

Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι η Επιτροπή αυτή προσφέρει βοήθεια όπου της ζητηθεί όπως σχολικές και δημοτικές εκδηλώσεις.

Θα ήθελα ακόμα να προσθέσω ακόμα ότι αυτά τα παιδιά μετέβηκαν στους γειτονικούς Λειψούς για να ενημερώσουν τους κατοίκους σχετικά με την αιμοδοσία και τον μυελό των οστών.

Κλείνοντας αυτή εδώ την επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη της Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ. που πλέον είναι οικογένεια μου , που παρόλο την απουσία μου ανταπεξήλθαν επάξια στις ανάγκες τη τελευταίας αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας. Ευχαριστώ τα παιδιά για όλες τις ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ που έχουμε περάσει!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ

ΣΙΦΟΥΝΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις