Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Τελικά ο Κορωνοϊός έδωσε … τη λύση στο αδιέξοδο της ΑΝΕΚ

Τελικά ο Κορωνοϊός έδωσε … τη λύση στο αδιέξοδο της ΑΝΕΚ

από 12nisospress
269 προβολές

Την επ’ αόριστον αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΑΝΕΚ, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας, αυτή τη φορά λόγω «Κορωνοϊού» και όχι λόγω άλλων «κωλυμάτων»,  όπως συμβαίνει εδώ και επτά σχεδόν μήνες, από τότε που άλλαξε η Δημοτική Αρχή.

 

Μετά την αναβολή της 14ης Δεκεμβρίου, λόγω του εν εξελίξει διαγωνισμού, ήρθε η νέα αναβολή της 28ης Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά λόγω … απουσίας του Δημάρχου εκτός Καλύμνου και σήμερα ανακοινώνεται πως η προγραμματισμένη για την  Τετάρτη 18 Μαρτίου διαδικασία, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της Πανδημίας του … Κορωνοϊού.

Έτσι η σημερινή διοίκηση της ΑΝΕΚ παρατείνει την θητεία της, άγνωστο μέχρι πότε, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία του δήμου, που για πρώτη φορά, μετά από επτά μήνες από την αλλαγή στην Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει να «ταξιδεύει» με την παλιά διοίκηση στο τιμόνι της και τον Αντιπρόεδρο να έχει υποβάλει την παραίτησή του. Η αίσθηση που υπάρχει πάντως είναι πως … δεν θέλουν να γίνει άμεσα η διαδοχή στην διοίκηση  ή πως,  για κάποιο λόγο,  αποζητούν αυτό να καθυστερήσει, επειδή συντρέχουν λόγοι, που είναι άγνωστοι στους  «κοινούς θνητούς».

Φαίνεται πως η Πανδημία που έπληξε την ανθρωπότητα, ήρθε να δώσει διέξοδο στο … σημερινό αδιέξοδο με την Ναυτιλιακή Εταιρεία του Δήμου, παρατείνοντας μια κατάσταση που έχει γίνει «σταυρόλεξο για καλούς λύτες», με τα σενάρια όμως να παραμένουν «στο τραπέζι» για το μέλλον της ΑΝΕΚ, που όλο αυτό το διάστημα δείχνει πως «ταξιδεύει σε άγνωστα νερά και προορισμό».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΑΝΕΚ:

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις