Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως ΤΕΕ Δωδεκανήσου: Αυτή την περίοδο που η πατρίδα μας δοκιμάζεται, πρέπει όλοι να συνεισφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

ΤΕΕ Δωδεκανήσου: Αυτή την περίοδο που η πατρίδα μας δοκιμάζεται, πρέπει όλοι να συνεισφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

195 προβολές

Με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, αποφασίσθηκε η διάθεση των γραφείων του Τμήματος σε Ρόδο και Κω, με επιστολή που απεστάλη στις 31 Μαρτίου 2020, προς του Διοικητές των Γενικών Νοσοκομείων Ρόδου και Κω αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα η επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι Διοικητές,

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι να συνεισφέρουμε ανάλογα με τις δυνάμεις μας, στον δύσκολο αγώνα του Συστήματος Υγείας προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει αυτήν την πρωτοφανή κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου COVID-19, με τις λιγότερες απώλειες.

Για το λόγω αυτό και αφού προηγήθηκαν συστηματικές εργασίες απολύμανσης στα γραφεία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στην Ρόδο (Μητροπόλεως 4) και στην Κω (Αννέτας Λαουμτζή), η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος με ομόφωνη απόφασή της, διαθέτει τους χώρους αυτούς για τις ανάγκες της αιμοδοσίας στα νησιά μας, όποτε και όπου κριθεί αναγκαίο.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Γιαννικουρής

Για την Αντιπροσωπεία

Η Πρόεδρος Μαρίζα Χατζηλαζάρου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις