Αρχική Νέα Ελλάδας Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου: Ζυγοί, μία απρόσμενη συνάντηση είναι πιθανή

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου: Ζυγοί, μία απρόσμενη συνάντηση είναι πιθανή

από 12nisospress
1,4K προβολές

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

 

Κριός

Είστε πολύ φιλόδοξοι, αλλά όλοι μπορούμε να πάθουμε burn out κάποια στιγμή. Είναι σημαντικό να ξέρετε πού είναι το όριο της εξάντλησής σας για να μην εξαντληθείτε εντελώς. Ωστόσο, σήμερα ίσως νιώθετε ότι το κίνητρό σας έρχεται αβίαστα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείτε τον μακροπρόθεσμο στόχο σας και το πώς μπορεί να σας αλλάξει και να καλλιεργήσει τα δικά σας χαρίσματα, παρά τα απτά οφέλη.

Ταύρος

Γνωρίζουμε πόσο πολύ χρειάζεστε εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια για να νιώθετε σταθεροί, ωστόσο είναι μια καλή περίοδος να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την πνευματική σας δύναμη. Αν όλα όσα έχετε χτίσει εξαφανίζονταν, τι θα σας έμενε; Ακόμα και μόνο η οπτικοποίηση αυτού του σεναρίου σας φέρνει σε επαφή με τη δημιουργικότητά σας, κάνοντάς σας να πιστέψετε ότι μπορείτε να αντλήσετε πολλά από την εσωτερική σας δύναμη και προκαλώντας σας να νιώσετε ατρόμητοι.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να γνωστοποιήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου στον κόσμο. Η σκιά σου ακολουθεί συνεχώς τις σκέψεις σου στο μυαλό σου, σε σημείο που μπορείς να εξαντληθείς χωρίς να τις κάνεις πραγματικότητα. Βγες από το κεφάλι σου και από τους ατελείωτους σχεδιασμούς για να μπορέσεις να κάνεις παιχνίδι με τη ζωή και να δείξεις ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο.

 

Καρκίνος

Υπάρχει μέσα σου μια βαθιά ανάγκη να βρεις κάποιον που να σε κατανοεί πραγματικά. Κάποιον που να μπορεί να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου, να αντιληφθεί τις σκέψεις σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι, και να επιβεβαιώσει την κοσμοθεωρία σου.

Εάν νιώθετε έντονα αυτή την ανάγκη, ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσετε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει την κατανόηση και την επιβεβαίωση που λαχταράτε. Μην φοβηθείτε να βγείτε έξω και να συνδεθείτε με ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοιες αξίες και πεποιθήσεις. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν.

Λέων

Ίσως νιώθετε έντονη την επιθυμία να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να αφήσετε πίσω κομμάτια της παλιάς σας ζωής. Πάρτε μαζί σας ό,τι έχει λειτουργήσει και αφήστε στην άκρη ό,τι νιώθετε ότι δεν μπορείτε πλέον να κουβαλάτε στα επόμενα κεφάλαια της ζωής σας.

Αλλά σε ποια φάση βρίσκεστε; Όσο καλύτερα μπορείτε να προσδιορίσετε την περίοδο της ζωής σας στην οποία κυκλοφορείτε, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να διακρίνετε ποιες ευκαιρίες και προσκλήσεις ευθυγραμμίζονται με την πορεία σας προς τα εμπρός.

 

Παρθένος

Ξέρουμε πόσο ενοχλητικό είναι να νιώθεις ότι χτυπάς συνέχεια κλειστές πόρτες, οπότε τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Είτε αυτό σημαίνει προσέγγιση ενός νέου κοινού, συνεργασία με άτομα στο επίπεδό σου, ή απλά ένα διάλειμμα, θα νιώσεις μία ενστικτώδη ώθηση προς αυτό που σου ταιριάζει αυτή τη στιγμή. Αξίζεις να σε δουν ακριβώς όπως είσαι, χωρίς να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετός.

 

Ζυγός

Περίμενε μια απρόσμενη συνάντηση ή πρόσκληση από κάποιον μέσα στον ευρύτερο κύκλο σου. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέους τρόπους σκέψης και να σπάσεις άκαμπτα συστήματα πεποιθήσεων που στην πραγματικότητα περιορίζουν την ελευθερία και τη δημιουργικότητά σου. Κάνε μια ανασκόπηση των ρόλων που έχεις αναλάβει και σκέψου μήπως αυτοί οι ρόλοι έχουν επισκιάσει την πραγματική σου ουσία, τον αυθεντικό εαυτό σου.

 

Σκορπιός

Αγκαλιάστε τις συνεργασίες και τους μετασχηματισμούς που μπορούν να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξή σας. Αυτή δεν είναι η στιγμή να κρυφτείτε και να κλειδωθείτε στο δικό σας καβούκι. Η προσωπική σας εξέλιξη περιλαμβάνει και τους άλλους. Μάθετε τους τρόπους τους, απορροφήστε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα τους, καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για να σας προετοιμάσει για νέα μονοπάτια με πόρτες που πρόκειται να ανοίξουν.

 

Τοξότης

Αν υπήρχε οποιαδήποτε σύγχυση για τη θέση σου στη ζωή των άλλων ανθρώπων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα πάντα. Αυτό θα σας επιτρέψει να εμφανίζεστε χωρίς υπερβολική σκέψη και να είστε πιο παρόντες.

Τι θέλετε; Πώς μπορεί η σαφήνεια στις σχέσεις σας να στηρίξει εσάς και τις προσδοκίες των άλλων; Μιλήστε για την αγάπη του εαυτού σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ώστε να γνωρίζετε πού μπαίνουν τα όρια.

 

Αιγόκερως

Τι χρειάζεστε για να νιώσετε ότι ανήκετε στο περιβάλλον εργασίας σας; Όπως ξέρετε, μια καριέρα δεν αφορά μόνο τους στόχους που έχετε. Έχει να κάνει με το πώς νιώθετε ότι αναγνωρίζουν τα χαρίσματα σας, τη φωνή σας και την προσωπικότητά σας. Ίσως παρατηρήσετε σήμερα πού νιώθετε ότι λείπει αυτό το συναίσθημα, ώστε να μπορέσετε να προσδιορίσετε τι χρειάζεστε για να νιώσετε πιο «ολοκληρωμένοι» στον χώρο εργασίας σας.

 

Υδροχόος

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να είσαι θαρραλέος είναι να καταλάβεις τι σε φοβίζει και μετά να αρνηθείς να αφήσεις αυτόν τον φόβο να σε κυριεύσει. Σημαντικό σημείο εστίασης θα είναι το πόσο επιτρέπεις στη φωνή σου να ακουστεί στον χώρο εργασίας σου. Μήπως σιωπάς και δεν εκφράζεις τις απόψεις σου στις συσκέψεις; Ζώντας με όλη τη δημιουργική σου δύναμη, μπορεί να διακινδυνεύσεις την ανάγκη για κοινωνική αποδοχή και να δεις ότι το να λες όσα πιστεύεις δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

 

Ιχθύες

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από δεσμεύσεις και συμβόλαια που περιορίζουν την ελευθερία σας. Αυτή η κοσμική ενέργεια είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεδιαλέξετε τι χρειάζεται να αντικατασταθεί για να απελευθερώσετε την ενέργεια και τους πόρους σας. Μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι από ό,τι συνήθως. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο να το αναγνωρίσετε εάν έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι νέο χωρίς να χρειάζεται να παλέψετε για τον δικό σας χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις