Αρχική Νέα Λέρου Τα πεπραγμένα του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Βασίλειου Στασινόπουλου από Ιανουάριο του 2020 έως Ιούλιο του 2022 .

Τα πεπραγμένα του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Βασίλειου Στασινόπουλου από Ιανουάριο του 2020 έως Ιούλιο του 2022 .

282 προβολές

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου κ. Βασίλειος Στασινόπουλος με απόφαση του αρμόδιου Υπουργού αλλά και με την σύμφωνη γνώμη του, αναλαμβάνει τη διοίκηση του Νοσοκομείου της Καρπάθου .

Ο ίδιος μας κοινοποιεί  τα πεπραγμένα  των 29,5 μηνών  στο τιμόνι του Κ.Θ-ΚΥ-Γ.Ν Λέρου !

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο κ. Στασινόπουλος αφήνει θετικό πρόσημο στην αποτελεσματικότητα αλλά και στην αποδοτικότητα σε ότι αφορά έργα αλλά και την διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό, σε ένα δύσκολο νοσοκομείο με πολλές αρμοδιότητες-απαιτήσεις  και σε μια πολύ δύσκολες συγκυρίες για τη χώρα, αφενός λόγω πανδημίας του covid-19  και αφετέρου λόγω οικονομικών συγκυριών .

Ο ίδιος αφού ευχαριστεί όλο το προσωπικό του νοσοκομείου όλων των ειδικοτήτων , τονίζει ότι ήταν τιμή του να υπηρετήσει στη Λέρο, την οποία χαρακτηρίζει ιστορικό και εμβληματικό τόπο για το χώρο της υγείας και όχι μόνο .

Η διαδικτυακή μας εφημερίδα  12nisospress ,τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεχή ενημέρωση αλλά και συνεργασία που είχαμε αυτά τα 2 χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα .

Τα περπαγμένα της Διοίκησης του κ. Στασινόπουλου : 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις