Αρχική Θρησκεία ΚΩΣ : Τα εγκαίνια της έκθεσης Αγιογραφίας παιδιών πολύτεκνων οικογενειών στο ΧΑΝΙ, με τίτλο ”ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ”

ΚΩΣ : Τα εγκαίνια της έκθεσης Αγιογραφίας παιδιών πολύτεκνων οικογενειών στο ΧΑΝΙ, με τίτλο ”ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ”

67 προβολές

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας παιδιών πολύτεκνων οικογενειών στο ΧΑΝΙ, με τίτλο ”ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ”, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου.

Την έκθεση εγκαινίασαν και χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ. ο κ. Δημήτρης Γερούκαλης, Επιστημονικός Διευθυντής της Αστικής Εταιρείας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, η κα Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη καθώς και η κα Διονυσία Δρόσου, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για την τελευταία εκδήλωση από τις τρεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αφιερώματος στην οικογένεια τον μήνα Ιανουάριο, σε συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, της Αστικής Εταιρείας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω – Νισύρου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο!

Βίντεο

Φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις