Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

113 προβολές

Ρόδος, 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μανώλης Γλυνός απέδειξε ότι Κανταρζής – Γλυνός είναι το ίδιο πρόσωπο

Έπεσε η μάσκα και αποκαλύφθηκε η ταύτισή του με τις πιο χυδαίες συμπεριφορές εσκεμμένης απαξίωσης και προσβολής του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ούτε τα προσχήματα πια για τον Μανώλη Γλυνό, στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ήταν θέμα χρόνου να πέσει το προσωπείο του «καλού παιδιού» και να αποκαλυφθεί η ταύτισή του με τις πιο χυδαίες και ανάρμοστες συμπεριφορές, εσκεμμένης, σχεδιασμένης και επαναλαμβανόμενης απαξίωσης και προσβολής του θεσμού.

Μετά την παροχή ασυλίας στην επαναλαμβανόμενη, απρεπή και προσβλητική για τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν γένει, στάση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξής του, Νίκου Κανταρζή, ο Μανώλης Γλυνός χθες τον επιβράβευσε, ορίζοντάς τον αναπληρωτή του στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ήταν το επιστέγασμα μιας πολιτικής λειτουργίας, μάρτυρες της οποίας είχαν γίνει ουκ ολίγες φορές οι συμμετέχοντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο: της πλήρους αποδοχής και νομιμοποίησης της πιο χυδαίας, της πιο ευτελούς και πιο προσβλητικής συμπεριφοράς που έχει καταγραφεί στα χρονικά του θεσμού, την οποία, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ουδέποτε αισθάνθηκε την ανάγκη να απομονώσει, να καταδικάσει και να διαχωρίσει τη θέση του.

Αντιθέτως, ο Μανώλης Γλυνός απέδειξε χθες ότι Κανταρζής – Γλυνός είναι το ίδιο πρόσωπο. Ορίζοντάς τον «αντ’ αυτού», προσέβαλε για μια ακόμη φορά τον θεσμό αλλά και τους συναδέλφους του μέσα στην ίδια του την παράταξη.

Επιβεβαίωσε έτσι , αυτό που από τον περασμένο Ιούλιο είχαμε πει, όταν το Περιφερειακό Συμβούλιο με απόφασή του είχε κατά πλειοψηφία καταδικάσει το φαινόμενο Κανταρζή: ότι ο πάτος για κάποιους, είναι συνειδητή πολιτική επιλογή. Κανένας δεν σέρνεται σ’ αυτόν εν αγνοία του, ούτε κατά λάθος.

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις