Αρχική Νέα Λέρου Το ντοκιμαντέρ Portolago-φαντάσματα στο Αιγαίο στο φεστιβάλ ΑΓΩΝ

Το ντοκιμαντέρ Portolago-φαντάσματα στο Αιγαίο στο φεστιβάλ ΑΓΩΝ

51 προβολές

Το ντοκιμαντέρ “Portolago – Φαντάσματα στο Αιγαίο” της Ιωάννας Ασμενιάδου-Φωκά που πραγματεύεται τα τελευταία
100 χρόνια της ιστορίας της Λέρου, συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας «ΑΓΩΝ» που διενεργείται από 10 έως 16 Μαίου στην Αθήνα.

Το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας «ΑΓΩΝ» τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, καθώς και την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, της αρχαιολογίας, της λαογραφίας και της δημοσιογραφίας, συμμετέχουν στις κριτικές επιτροπές του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας ΑΓΩΝ. Στην Διεθνή Κριτική Επιτροπή που θα απονείμει τα θεσπισμένα βραβεία του ΑΓΩΝΑ συμμετέχει και ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς.

Η ταινία “Portolago – Φαντάσματα στο Αιγαίο” θα προβληθεί το Σάββατο 14 Μαίου και ώρα 21.00 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις