Αρχική Αθλητισμός Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη ενόψει των Διασυλλογικών αγώνων Στίβου Τριάθλου Κ14 Δωδεκανήσου

Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη ενόψει των Διασυλλογικών αγώνων Στίβου Τριάθλου Κ14 Δωδεκανήσου

από 12nisospress
501 προβολές
Σύσκεψη ενόψει των  Διασυλλογικών αγώνων Στίβου Τριάθλου Κ14 Δωδεκανήσου που θα πραγματοποιηθούν στο Γήπεδο Ξηροκάμπου, αύριο Σάββατο 3/6/2023 και ωρα 17:30.
Οι αγώνες γίνονται υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία και χρηματοδότησε τους αγώνες, του Δήμου Λέρου και των Αθλητικών Συλλόγων Στίβου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκός Άκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, οι κριτές και ο Αλητάρχης του αγώνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρτέμιδα, καθώς και εκπρόσωποι των Γυμναστικών Συλλόγων του Νησιού μας.
Καλοσωρίζω στο Νησι μας όλους του Αθλητές, τους Γυμναστές, τους Γονείς, και όλους όσοι συμμετέχουν στους Αγώνες, ευχόμενος καλή επιτυχία!!!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις