Αρχική Νέα Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί επανέλεγχο του πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί επανέλεγχο του πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού

118 προβολές

Νέα εστία αντιπαράθεσης προκάλεσε στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί τον επανέλεγχο για την τριετία 2016-2019. Η ΝΔ απαντά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, ότι η Επιτροπή έχει προχωρήσει ήδη στην αρχειοθέτηση του και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήδη από τον προηγούμενο μήνα.

“Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη και της κυβερνητικής πλειοψηφίας τους οδηγεί από τον έναν αυτοεξευτελισμό στον άλλο. Χθες, προσπάθησαν να αναβάλουν επ’ αόριστον τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαφάνειας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη. Σήμερα, μετά την κατακραυγή όρισαν άρον – άρον συνεδρίαση και επιχείρησαν να εντάξουν το όνομα του κ. Μητσοτάκη σε λίστα βουλευτών με εκκρεμότητες οι οποίες θα αρχειοθετούνταν. Όταν πιάστηκαν και πάλι με τη γίδα στην πλάτη έσπευσαν να πουν, χωρίς να τους απομένει πια ίχνος αξιοπρέπειας, ότι το όνομα του κ. Μητσοτάκη βρέθηκε “εκ παραδρομής ” στη λίστα! Στη σημερινή συνεδρίαση ο αναπληρωτής τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ζήτησε επίσημα τον επανέλεγχο των δηλώσεων του κ. Μητσοτάκη. Τελικά η υπηρεσία που συνεπικουρεί το έργο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες θα ελέγξει τα νέα στοιχεία και θα καταθέσει σχετικό πόρισμα. Προειδοποιούμε τον κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τις γελοίες προσπάθειες να κουκουλώσει την υπόθεση και τις υπηρεσίες του Κοινοβουλίου να προχωρήσουν στον απαραίτητο ουσιαστικό έλεγχο” αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ : enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις