Αρχική Νέα Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ: Βολές κατά Μητσοτάκη ύστερα από νέα δημοσιεύματα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Βολές κατά Μητσοτάκη ύστερα από νέα δημοσιεύματα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

83 προβολές

«Ο μίτος των παρακολουθήσεων ξεδιπλώνεται και οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» στο οποίο παρουσιάζεται έρευνα που κάνει από κοινού με τους ReportersUnited αναφορικά με την υπόθεση παγίδευσης του τηλεφώνου του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στη Βουλή πως παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη όταν ερευνούσε σκάνδαλα διαφθοράς, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η έρευνα της ΕφΣυν και των ReportersUnited δείχνουν πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα σε σχέση με τη δραστηριότητα του Γενικού του Γραμματέα κ. Δημητριάδη».​

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις