Αρχική Νέα Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να καταργήσει την επιτροπή-φιάσκο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να καταργήσει την επιτροπή-φιάσκο

51 προβολές

«Την ώρα που ακόμα η χώρα θρηνεί τους νεκρούς της, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο με τη δήθεν ‘υπερκομματική’ Επιτροπή. Δεν είναι δυνατόν ο ελεγχόμενος να διορίζει τον ελεγκτή του», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του, καλώντας τον πρωθυπουργό να καταργήσει άμεσα την Επιτροπή.

Υποστηρίζει ειδικότερα ότι «η σπουδή του κ. Μητσοτάκη να συστήσει μία διορισμένη από τον ίδιον Επιτροπή που θα προκαταλάβει την εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης, αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο έργο της, ενέχει προεκλογικές σκοπιμότητες και είναι εξόχως ύποπτη». Αναφέρει ότι «η απόσυρση του κ. Ζηλιασκόπουλου από την Επιτροπή, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να καταργήσει αμέσως την εν λόγω Επιτροπή και να αφήσει τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος», τονίζοντας καταληκτικά ότι «οι ώρες της τραγωδίας δεν ενδείκνυνται για επικοινωνιακούς τακτικισμούς».

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις