Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνεργασία Μίκας Ιατρίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για τα ένσημα των εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

Συνεργασία Μίκας Ιατρίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για τα ένσημα των εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

80 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

 

 

Ρόδος, 18 Ιανουαρίου 2022

 

Συνεργασία Μίκας Ιατρίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για τα ένσημα των εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

Το ζήτημα της «εμφάνισης» των ενσήμων των μονομερών αναστολών του Μαΐου και Ιουνίου 2021, αλλά και όσων αντίστοιχων ενσήμων δεν έχουν εμφανιστεί από το 2020, έθεσε σε επικοινωνία της με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, η Μίκα Ιατρίδη.

Στη συνεργασία της με το Υπουργείο, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. τόνισε ότι η Κυβέρνηση έχει λάβει σειρά μέτρων στήριξης για τους εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία, ειδικά στον τουρισμό και τον επισιτισμό, όπως με την απαιτούμενη μείωση των ενσήμων από 100 σε 50 για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας.

Ωστόσο, η βουλευτής Δωδεκανήσου επισήμανε και την ανάγκη να επισπευσθεί η διαδικασία, που είναι σε εξέλιξη, ώστε να φανούν και τα ένσημα των μονομερών αναστολών και να μπορέσουν οι δικαιούχοι εργαζόμενοι να λάβουν το επίδομα ανεργίας το συντομότερο δυνατόν και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα ένα ακόμα μέτρο στήριξης των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις