Αρχική Νέα Λέρου Συνελήφθει Επαγγελματίας ιδιοκτήτης Βυτιοφόρου , άδειαζε λύματα στη Θάλασσα

Συνελήφθει Επαγγελματίας ιδιοκτήτης Βυτιοφόρου , άδειαζε λύματα στη Θάλασσα

784 προβολές

Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο η ενέργεια Επαγγελματία ιδιοκτήτη Βυτιοφόρου να απαλλαγεί από λήμματα που είχε συλλέξει προηγουμένως στον κόλπο του Δρυμώνα!!

Η Εγκληματική αυτή ενέργεια έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής απογευματινές ώρες της 13/09/2021, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Λιμεναρχείο του Νησιού,  το οποίο ΑΜΜΕΣΑ έσπευσε στην περιοχή και βρήκε το Βυτιοφόρο όχημα χωρίς τον οδηγό!!!

Ο ίδιος για να αποφύγει το Αυτόφωρο  έφυγε αφήνοντας όμως το κινητό του και έτσι λίγο αργότερα παρουσιάστηκε στο Λιμεναρχείο όπου έγινε και η σύλληψη του !!!

Ήδη έχει διαταχθεί η μεταφορά του στην εισαγγελέα της Κω όπου και πρόκειται να λογοδοτήσει για το οικολογικό αυτό Έγκλημα που δεν το χωράει ανθρώπου Νους!!

Η περιοχή του Δρυμώνα είναι μια απείρου κάλους περιοχή,  ένα παραδοσιακό ψαροχώρι με παραλία και ταβέρνα που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι!!

Η ενέργεια αυτή πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά,  αφού όπως εικάζουν  οι Αρχές δεν πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγο δράστης κάνει αυτή την ενέργεια, εις βάρος ενός ολόκληρου Νησιού.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Λιμεναρχείο του Νησιού για την σημαντική αυτή σύλληψη αφού στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα ανεχθούμε παρόμοια” Εγκλήματα “Στο Νησί μας.

(Η φωτογραφία δεν υπόκειται στο περιστατικό, είναι ενδεικτική Ι.Ν.)

 

ΠΗΓΗ: www.lerosreport.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις