Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

από 12nisospress
199 προβολές

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο και αύριο, Κυριακή στη Ρόδο.

Το συνέδριο διοργανώνουν η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Τμήμα Δημοσιογραφίας – ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τις εργασίες του συνεδρίου έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης- Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης, και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και φορέων.

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι καθηγητές του ΑΠΘ αλλά και δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα αναπτύξουν καίρια θέματα που σχετίζονται τόσο με την ανάπτυξη της περιφέρειας και ειδικά της νησιωτικής, όσο και με την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι προκλήσεις που παρουσιάζονται, κυρίως σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα του προορισμού που είναι και το ζητούμενο σήμερα, θα αποτυπωθούν μέσα από τις εμπεριστατωμένες διαλέξεις των ομιλητών, ενώ θα αναδειχθεί και ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και των τοπικών κοινωνιών.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις