Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνεδριάζουν οι δήμαρχοι για το χωροταξικό

Συνεδριάζουν οι δήμαρχοι για το χωροταξικό

186 προβολές

Αύριο, Τετάρτη 7 Απριλίου συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το χωροταξικό στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση έρχεται ως θέμα η «αξιολόγηση-αναθεώρηση-εξειδίκευση του περιφερειακού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Πρόκειται για τη μελέτη που εκπόνησαν οι κ.κ. Γιώργος Τσεκούρας και Θεόδωρος Μαυρογεώργης και η οποία είχε έρθει προς συζήτηση στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, αποφασίστηκε να γίνει πρώτα διαβούλευση με την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και στο πλαίσιο αυτό το θέμα έρχεται στην αυριανή συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη.

Σημειώνεται ότι, πρόκειται για μία αναπτυξιακή μελέτη η οποία εκπονήθηκε για λογαριασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος που ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη των δεκατριών περιφερειών της χώρας για το χωροταξικό.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις