Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Συνάντηση του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά με τον κ. Α. Ανδρεάδη, στο Δημαρχείο

Συνάντηση του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά με τον κ. Α. Ανδρεάδη, στο Δημαρχείο

από 12nisospress
177 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

Τον κ. Ανδρέα Ανδρεάδη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για την τουριστική ανάπτυξη και την ισχυροποίηση της Κω ως προορισμού.

Ο κ. Ανδρεάδης, φίλος της Κω, είναι πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Sani/Ikos στον οποίο ανήκουν τα ξενοδοχεία ΙΚOS και SANI.

Με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά συζήτησαν θέματα ανάπτυξης της Κω και ζητήματα που αφορούν στην ισχυροποίηση του νησιού μας στην τουριστική αγορά.

Για τις δυνατότητες του ως προορισμού, την εξωστρέφεια που πρέπει να διακρίνει την πολιτική μας στον τουρισμό καθώς επίσης για δράσεις και πρωτοβουλίες που θα εδραιώσουν την Κω ως τόπο με ισχυρό brand.

Ο κ. Ανδρεάδης μετέφερε τη γνώση και την εμπειρία του, από τη μακρά ενασχόλησή του με τον ελληνικό τουρισμό και άλλους επώνυμους ευρωπαϊκούς προορισμούς, για το πως οργανώνουν και υλοποιούν την τουριστική πολιτική τους.

Δήλωσε δε αρωγός, σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία για την εξωστρέφεια της τουριστικής Κω.

Γραφείο Τύπου

Δήμαρχος Κω Ανδρέαδης Ανδρέας (2).jpg

Δήμαρχος Κω Ανδρέαδης Ανδρέας (1).jpg

ΠΗΓΗ: www.kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις