Αρχική Νέα Λέρου Συνάντηση του Δημάρχου Λέρου με στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του ΔΟΜ – Συζητήθηκαν θέματα διαχείρησης έκτακτων αναγκών .

Συνάντηση του Δημάρχου Λέρου με στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του ΔΟΜ – Συζητήθηκαν θέματα διαχείρησης έκτακτων αναγκών .

209 προβολές

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

—● ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ●—

 

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε η προϊσταμένη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ευσταθία Χιλιαρχάκη και εκπρόσωποι της ΔΟΜ κ. Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης, κ. Στράτος Κιορογλανίδης και η κα Γεωργία Μήτσικα, με σκοπό να συζητηθούν θέματα διαχείρισης έκτακτης ανάγκης στη νέα δομή προσφύγων/μεταναστών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διοικήτρια του ΚΥΤ Λέρου κα Φιλιώ Κυπριζόγλου, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χριστόδουλος Έλληνας και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα εκκένωσης και προστασίας των φιλοξενούμενων στο κέντρο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από φυσικές καταστροφές.

Ο Δήμαρχος Λέρου τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στον ανθρώπινο παράγοντα και αφού συζητήθηκαν εκτενώς τα σχέδια και οι τρόποι διαχείρισης δεσμεύτηκαν αμφότερα οι πλευρές να υπάρχει συνεργασία για την άμεση αντιμετώπιση όταν και αν απαιτηθεί.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις