Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνάντηση του βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη για θέματα ψυχικής υγείας στα Δωδεκάνησα.

Συνάντηση του βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη για θέματα ψυχικής υγείας στα Δωδεκάνησα.

82 προβολές

Βουλή Των Ελλήνων

Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠ0Υ

24/2/2022

 

 

Συνάντηση του βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη για θέματα ψυχικής υγείας στα Δωδεκάνησα.

 

 

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συναντήθηκε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη με την οποία συζήτησε θέματα της αρμοδιότητάς της.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής ευχαρίστησε τν κ. Ράπτη για το ενδιαφέρον της, για την ενίσχυση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.

Επίσης της έθεσε το θέμα της αποκατάστασης του κτηρίου του ΠΙΚΠΑ στη Λέρο καθώς επίσης και τη δυνατότατα πρόσληψης ενός ακόμη ψυχιάτρου στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις